planar-44d-2-182385_2asennusjalka.jpg_9pu-5-1-18

PLANAR 44D PU5 FI venesarja

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

610.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 44D lämmitin veneasennussarjalla. Mukana täydellinen perusasennussarja, mm. PU-5 käyttöpaneeli, johdot liittimillä, ilmanottoputki vaimentimella, RST pakoputki (1 m) ja muovisäiliö. Veneosina mukaan kuuluu ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ja suomenkielisen ohjeen ansiosta.

Pakkaukseen kuuluu kattava yleisasennussarja, mm ohjauspaneeli, johtimet, ilmanottoputki vaimentimella, pakoputki ja 7,5 ltr irtosäiliö (voi vaihtaa veloituksetta tankkiottimeen-mainitse huomiorivillä). Käyttöpaneelina tässä paketissa helppokäyttöisin malli PU5, jossa tehotoiminnon lisäksi kylmäpuhallus ja uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Vika-ja häiriökoodit luet led valon vilkahdusten lukumäärästä. Huomioi, että jos haluat käyttää termostaatti ja termostaatti/tuuletustoimintoa tämän ohjauspaneelin kanssa, tilaa myös erillinen termostaattianturi 1458 (5 m).

Lisätarvikkeina myös 75 mm kuumuudenkestävät ilmaputket ja haaroitusosat ja ulostulot, sekä myös Westaflexin valmistama 24/60 mm erikoispakoputki  (1,5 m eristetty) veneille, integroidulla äänenvaimenninosalla. Saatavana myös tuloilman RST läpivienti ja pitempi kaapeli ajastimelle  (5 m/normaali 1,8 m)

44d


Start/stop tila: Automaattinen/manuaalinen, termostaattitoiminto lisäanturilla 1458, tuuletustoiminto

Toimitusaika: 1-2 pv

Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

1 arvio tuotteelle PLANAR 44D PU5 FI venesarja

  1. 5 / 5

    :

    Tosi asiallinen paketti, helppo oli asentaa, pitempi käyttöpneelin johto on tarpeen, alkuperäinen vain n. 2 m, tilasin jälkeenpäin- kuten myös Westaflexin eristetyn pakoputken. Hyvin hyrrää ja tehoa piisaa.

Lisää arvio