PLANAR 2D
planar-44d-2-182385_2asennusjalka.jpg_9pu-5-1-18

PLANAR 44D PU5 FI venesarja

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

590.00 €

Poista
(Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Planar 44D lämmitin veneasennussarjalla. Mukana täydellinen perusasennussarja, mm. PU-5 käyttöpaneeli, johdot liittimillä, ilmanottoputki vaimentimella, RST pakoputki (1 m) ja muovisäiliö. Veneosina mukaan kuuluu ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ja suomenkielisen ohjeen ansiosta.

Pakkaukseen kuuluu kattava yleisasennussarja, mm ohjauspaneeli, johtimet, ilmanottoputki vaimentimella, pakoputki ja tankkiotin (voi vaihtaa veloituksetta 7,5 ltr irtosäiliöön-mainitse huomiorivillä). Käyttöpaneelina tässä paketissa helppokäyttöisin malli PU5, jossa tehotoiminnon lisäksi kylmäpuhallus ja uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Vika-ja häiriökoodit luet led valon vilkahdusten lukumäärästä. Huomioi, että jos haluat käyttää termostaatti ja termostaatti/tuuletustoimintoa tämän ohjauspaneelin kanssa, tilaa myös erillinen termostaattianturi 1458 (5 m).

Lisätarvikkeina myös 75 mm kuumuudenkestävät ilmaputket ja haaroitusosat ja ulostulot, sekä myös Westaflexin valmistama 24/60 mm erikoispakoputki  (1,5 m eristetty) veneille, integroidulla äänenvaimenninosalla. Saatavana myös tuloilman RST läpivienti ja pitempi kaapeli ajastimelle  (5 m/normaali 1,8 m)

Jännite: 12V, 24V
Lämmitysteho: 1 – 4 kW (säätyvä)
Polttoaine: Diesel
Start/stop tila: Automaattinen/manual, termostaattitoiminto lisäanturilla 1458, tuuletustoiminto
Polttoaineen kulutus: 0,12 – 0,51 l/h

Virrankulutus 10-62 W

Lämmitettävä tilavuus: 70 – 120 m3/h
Lämmittimen kokonaispaino: 8 kg

Toimitusaika: 1-2 pv

Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

1 arvio tuotteelle PLANAR 44D PU5 FI venesarja

  1. 5 / 5

    :

    Tosi asiallinen paketti, helppo oli asentaa, pitempi käyttöpneelin johto on tarpeen, alkuperäinen vain n. 2 m, tilasin jälkeenpäin- kuten myös Westaflexin eristetyn pakoputken. Hyvin hyrrää ja tehoa piisaa.

Lisää arvio