Binar (Flow) ja Planar ( Air) lämmittimet ovat luotettuja laatu tuotteita joita on myyty jo vuodesta 2016 alkaen Suomen markkinoille. Alunperin venäläisen tuotekehittelyyn tulos kokoonpannaan nykyään europassa.
Valmistus ja tuotekehittely on alkanut jo 1995 ja vuosittain lämmittimiä myydään jo yli 100 000 kpl.
Alusta tuotteissa on panostettu laatuun ja toimintavarmuuteen myös erityisen kylmissä olosuhteissa.
Vienti länsimarkkinoille on käynnistynyt jo v. 2012 ja tällä hetkellä lämmittimiä myydään Suomen lisäksi jo mm. Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Baltian maissa, Puolassa, Kanadassa ja USA:ssa.
Tuotteet ovat saaneet E2-tyyppihyväksynnän ja CE-merkinnän ranskalaiselta sertifiointialan laitokselta.Tuotteemme ovat nimenomaan euroopan vientimalleja, jotka täyttävät ko. kriteerit ja takuut sekä mm. vakuutusyhtiöiden ehdot.
Lämmittimillä on 24 kk takuu, huolto ja varaosien saanti on asianmukaisesti järjestetty kauttamme.
Laatu
Kaiken lähtökohta on tuotteidemme korkea laatu. Jokainen komponentti käy läpi ennen tavaran pakkausta kaksivaiheisen, käsityönä tehtävän laatukontrollin. Erikseen testataan erillisosat esim. anturit, puhallinmoottori ja elektroniikka. Loppuvaiheessa valmis lämmitin käy koepenkissä noin 30 min. kestävän simulaation, joka sulkee pois mahdollisuuden virheisiin. Laadusta kertovat myös kriittisten komponenttien toimittajavalinnat esim. Kyoceran (Japani) hehkutulpat, Pierburgin (Saksa) kiertovesipumput ja Tycon liittimet. Testeissä Teplostarin harjattomat moottorit ovat saavuttaneet n. 10-12 000 tunnin käyttöiän, noin kolminkertaisen vertailussa kilpailijoiden tuotteisiin. Tavoitteemme on toimittaa markkinoiden kestävin ajoneuvolämmitin!
Toimitus
Tilausten käsittelyssä ja toimituksessa pyrimme olemaan erityisen nopeita, tilaukset lähtevät postin kuljetettavaksi yleensä samana tai seuraavana päivänä, jolloin asiakas saa tavaran yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa.