PLANAR 44D venesarja

(1 tuotearvio)

800.00 900.00 

Poista

Kuvaus

Planar 44D (Air 4D) venelämmitin veneasennussarjalla. Mukana runsas perusasennussarja, mm. ohjauspaneeli, johtosarjat, pakoputki, ilmanottoputki vaimentimella ja tankkiotin (tai 7,5 ltr irtosäiliö). Veneosina mukaan ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Ohjauspaneeliksi voit valita kolmesta vaihtoehdosta helppokäyttöisimmän PU-5 analogipaneelin, digitaalisen PU-27 paneelin, jossa myös sisäänrakennettu termostaattianturi.  Comfort Control on uusin vaihtoehto. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ansiosta. Todella hiljainen käyntiääni, nyt uudella, lähes äänettömällä TN-11 polttoainepumpulla. Lisätarvikkeina saatavana pakoputken eristesukka venekäyttöön, 60 mm kuumuudenkestävää ilmaputkea ja suulakkeita, ilmanoton RST-läpivienti, jatkokaapeli (5m) ohjauspaneelille sekä erillinen termostattianturi 1458. Valikoimassamme on myös valmiiksi eristetty turvallinen Westaflex (1,5 m) venepakoputki, jota suosittelemme kaikkiiin veneasennuksiin.

Planar 44D (Air 4D) venelämmitinsarja on suosittu malli veneisiin pituudeltaan yli 8 m. Harjaton moottori, pieni virran kulutus ja puhdas palamisprosessi on tehnyt tästä yhden suosituimmista venelämmitinmalleista pohjoismaissa. Tuotteella on 2 v. takuu ja 10 v. varaosatakuu. Laite vaatii erittäin vähän huoltoa ja on edullinen käyttää. Valmistusmaa Latvia.

Lisätarvikkeina myös 75 mm kuumuudenkestävät ilmaputket ja haaroitusosat ja ulostulot, sekä myös Westaflexin valmistama 24/60 mm erikoispakoputki  (1,5 m eristetty) veneille, integroidulla äänenvaimenninosalla. Saatavana myös tuloilman RST läpivienti ja pidempi kaapeli ajastimelle  (5 m/normaali 1,8 m)

44d


Start/stop tila: Automaattinen/manuaalinen, tuuletustoiminto

Toimitusaika: 1-2 pv

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

Ohjauspaneeli

PU5 Analoginen, PU27 Digitaalinen +50€, Comfort control +100€

Polttoaineen otto

Tankkiotin, Irtosäiliö 7,5 ltr

1 arvio tuotteelle PLANAR 44D venesarja

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PLANAR 44D venesarja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *