planar-2d-2-18pu-5-1-182385_2asennusjalka.jpg_9planar-2d1-1planar 2d osat

PLANAR 2D PU5 FI venesarja

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

580.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 2D lämmitin veneasennussarjalla. Mukana runsas perusasennussarja, mm. PU-5 ohjauspaneeli, johtimet, pakoputki, ilmanottoputki vaimentimella ja tankkiotin (voi vaihtaa veloituksetta 7,5 ltr irtosäiliöön-mainitse huomiorivillä). Veneosina mukaan ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ansiosta. Todella hiljainen käyntiääni. Lisätarvikkeina saatavana 60 mm kuumuudenkestävää ilmaputkea, ilmanoton RST-läpivienti, jatkokaapeli (5m) ajastimelle sekä erillinen termostattianturi.

Planar 2D on kompakti dieselkäyttöinen ilmalämmitin jolla lämmität nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti melkein kaikkien ajoneuvojen sisätilat: paketti- ja tila-autot, moottori- ja purjeveneet, matkavaunut ja – autot.

Pakkaukseen kuuluu kattava yleisasennussarja, mm ohjauspaneeli, johtimet, ilmanottoputki vaimentimella, pakoputki ja tankkiotin (voi vaihtaa veloituksetta 7,5 ltr irtosäiliöön-mainitse huomiorivillä). Käyttöpaneelina tässä paketissa helppokäyttöisin malli PU5 (2-2017) jossa tehotoiminnon lisäksi kylmäpuhallus ja uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Vika-ja häiriökoodit luet led valon vilkahdusten lukumäärästä. Huomioi, että jos haluat käyttää termostaatti ja termostaatti/tuuletustoimintoa tämän ohjauspaneelin kanssa, tilaa myös erillinen termostaattianturi 1458 (5 m).

2d-12-24v

Toimitusaika: 1-2 pv

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

1 arvio tuotteelle PLANAR 2D PU5 FI venesarja

  1. 5 / 5

    :

    Heti lähti toimimaan, tosi pienikokoinen ja helposti asennettava. Tuntuisi teho riittävän hyvin vaikka veneessä on ihan tilava kajuutta. Todella hiljainen laite ja laadukas vaikutelma.

Lisää arvio