PLANAR 2D venesarja

(1 tuotearvio)

700.00 800.00 

Poista

Kuvaus

Planar 2D (Air 2D) lämmitin veneasennussarjalla. Mukana runsas perusasennussarja, mm. ohjauspaneeli, johtosarjat, pakoputki, ilmanottoputki vaimentimella ja tankkiotin tai 7,5 ltr irtosäiliö. Veneosina mukaan ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ansiosta. Todella hiljainen käyntiääni, nyt uudella, lähes äänettömällä TN-11 polttoainepumpulla. Lisätarvikkeina saatavana pakoputken eristesukka venekäyttöön, 60 mm kuumuudenkestävää ilmaputkea ja suulakkeita, ilmanoton RST-läpivienti, jatkokaapeli (5m) ohjauspaneelille sekä erillinen termostattianturi 1458. Valikoimassamme on myös valmiiksi eristetty turvallinen Westaflex (1,5 m) venepakoputki, jota suosittelemme kaikkiin veneasennuksiin.

Planar 2D (Air 2D) venelämmitinsarja on suosittu malli veneisiin pituudeltaan 7-8 m asti. Harjaton moottori, pieni virran kulutus ja puhdas palamisprosessi on tehnyt tästä yhden suosituimmista venelämmitinmalleista pohjoismaissa. Tuotteella on 2 v. takuu ja 10 v. varaosatakuu. Laite vaatii erittäin vähän huoltoa ja on edullinen käyttää. Valmistusmaa Latvia.

Pakkaukseen kuuluu asennusvalmis yleisasennussarja, mm ohjauspaneeli, johtimet, ilmanottoputki vaimentimella, pakoputki ja tankkiotin tai 7,5 ltr irtosäiliö. Ohjauspaneeliksi voit valita kolmesta vaihtoehdosta helppokäyttöisimmän PU-5 analogipaneelin, digitaalisen PU-27 paneelin, jossa myös sisäänrakennettu termostaattianturi.  Comfort Control on uusin vaihtoehto.  Huomioi, että PU-5 paneelin kanssa suosittelemme erillistä 1458 termostaattianturia (5 m) jos haluat säilyttää tasaisen lämpötilan automaattisesti esim. yöpymistä varten.

Toimitusaika: 1-2 pv

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

Ohjauspaneeli

PU5 Analoginen, PU27 Digitaalinen +50€, Comfort control +100€

Polttoaineen otto

Tankkiotin, Irtosäiliö 7,5 ltr

1 arvio tuotteelle PLANAR 2D venesarja

  1. Sami V.

    Yllättävän tehokas noin pienikokoiseksi. Itseasennus sujui ihan hyvin myyjän ohjeilla. Venepakoputken tilasin vielä erikseen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *