Ale!

Korilämmitinsarja kuljetuskalustoon 8 kW

(2 tuotearviota)

1,900.00  1,750.00 

Kuvaus

Planar 9D/24 V (8 kW) lämmittimen, asennussarjan ja lasikuituisen suojakotelon asennusvalmis yhdistelmä (väri RAL9010 valkea). Olemme rakentaneet koritehtaille ja kuljetusliikkeille valmiin paketin kuormatilan lämmitykseen. Muotoilultaan nykyaikaisen virtaviivainen ja maalattu kotelo sopii moneen kuorma-autoon, lämmitin ei vie tilaa sisältä ja sen kiinnittäminen tarvittavine osineen kuormatilan etuseinään ulkopuolelle on suunniteltu helpoksi totetuttaa. Lämmitin on myös hyvin suojassa lialta ja kosteudelta. Tuloilman otto ja lämpimän ilman puhallus kuormatilaan tapahtuu 100 mm ilmaputkien kautta, sisäpuolelle jää vaan ilmaritilät.

Planar 9DM/24V lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, sisältäen tankkiottimen, paloilmanoton vaimentimella, pakoputken (38 mm), polttoainelinjaston (5 m), ohjauspaneelin PU-5 (digitaali PU-27 optio), kaapelit, kiinnikkeet, liittimet yms.  Erillinen lämpöanturi 1458 kuuluu myös tähän sarjaan. Uusi teräsrunkoinen rakenne ja pantakiinnitys helpottavat asennusta huomattavasti, myöskin liitännät ja asennusosat ovat helppoja asentaa.

korilammitin

*digitaali PU-27 optio

Toimituskokonaisuuteen kuuluu  em.lämmitinsarjan lisäksi myös seuraavat osat:

– lasikuituvalmisteinen, kestävä suojakotelo 1220x380x300 mm, väri valkea RAL9010, sis.    metallivahvisteisen vahvan kumitiivisteen reunoilla

– erikoisvalmiste asennuslevy seinäkiinnitystä varten 2 mm paksusta sinkitystä teräksestä

– ilmaputki 100 mm PAP  n. 1 m

– ilmaputken ritilät ja klemmarit

– asennuskanava 25×16 MM kaapeli- ja polttoainelinjastoa varten, tarrakiinnitys, valkoinen 2 m

– kiinnitystarvikkeet lämmittimen ja kotelon kiinnitystä varten

– ohjauspaneelin erikoispitkä johto 7 m ja lämpöanturi 1458

 

2 arviota tuotteelle Korilämmitinsarja kuljetuskalustoon 8 kW

  1. Rekkavaruste

    Asiallinen paketti, kaikki mukana. Hintakin enemmän kuin kohdallaan kun verta Eberin vastaavaan, nopea toimitus, tuli päivässä Tampereelle.

  2. Kuljetuslaakso

    Kiitos nopeasta toimituksesta. Hyvin antaa lämpöä ja asennussarja oli kattava, kilkkeitä myöten. Helppo oli itse asentaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...