PLANAR 44D
PLANAR 44D.244d-mitat

PLANAR 44D PU22/PU5

535.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 44D on dieselkäyttöinen ilmalämmitin jolla lämmität nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti melkein kaikkien ajoneuvojen sisätilat: kuorma-autot, bussit ja minibussit, paketti- ja tila-autot, moottori- ja purjeveneet, matkailuvaunut ja –autot.

Pakkaukseen kuuluu aina kattava yleisasennussarja, mukaanlukien muovinen polttoainesäiliö ja digitaalinen ohjauspaneeli. Ohjauspaneelina nyt päivitetty digitaalinen malli PU22 (5-2017) jossa teho- ja termostattitoiminnon lisäksi uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Ohjauspanellissa on sisäänrakennettu lämpötilaanturi joka pitää lämmön tasaisena, kertoo myös selkeästi mahdolliset vika- ja häiriö koodit. Voit vaihtaa ohjauksen nyt veloituksetta PU-5 manuaaliohjauspaneelin (mainitse huomirivillä), tässä tapauksessa tilaa myös erillinen termostaattianturi 1458 että termostaatitoiminto on käytettävissä.

Jännite: 12V, 24V
Lämmitysteho: 1 – 4 kW
Polttoaine: Diesel
Start/stop tila: Automaatti/manual, termostaattitoiminto vakiona ohjaspaneelissa (anturilla) 
Polttoaineen kulutus: 0,12 – 0,51 l/h

Virrankulutus 10-62 W

Lämmitettävä tilavuus: 70 – 120 m3/h
Lämmittimen kokonaispaino: 8 kg

Ulostuloputken halkaisija 100 mm, supistettavissa 75 tai 90 mm:iin erillisellä adapteriosalla.75 mm putki on hyvä haaroittaa vähintään kahteen osaan pitkissä (yli 3 m) putkivedoissa vastapaineen vähentämiseksi. 

Toimitusaika: 2-5pv

Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V