planar-44d-2-1844d-mitatpu-5-1-18

PLANAR 44D PU5 FI

560.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 44D on dieselkäyttöinen ilmalämmitin jolla lämmität nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti melkein kaikkien ajoneuvojen sisätilat: kuorma-autot, minibussit, paketti- ja tila-autot, moottori- ja purjeveneet, matkailuvaunut- ja autot.

Pakkaukseen kuuluu kattava yleisasennussarja, mm ohjauspaneeli, johtimet, ilmanottoputki vaimentimella, pakoputki ja 7,5 ltr irtosäiliö (voi vaihtaa veloituksetta tankkiottimeen-mainitse huomiorivillä. Käyttöpaneelina tässä paketissa helppokäyttöisin malli PU5 (2-2017) jossa tehotoiminnon lisäksi kylmäpuhallus ja uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Vika-ja häiriökoodit luet led valon vilkahdusten lukumäärästä. Huomioi, että jos haluat käyttää termostaatti- ja termostaatti/tuuletustoimintoa tämän ohjauspaneelin kanssa, tilaa myös erillinen termostaattianturi 1458 (5 m).

44d


Start/stop tila: Automaatti/manuaalinen, termostaattitoiminto lisäanturilla 1458, tuuletustoiminto

Ulostuloputken halkaisija 100 mm, supistettavissa 75 tai 90 mm:iin erillisellä adapteriosalla.75 mm putki on hyvä haaroittaa vähintään kahteen osaan pitkissä (yli 3 m) putkivedoissa vastapaineen vähentämiseksi. 

Toimitusaika: 2-5pv

Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V