Ale!

Mökkilämmitin PLANAR 44D

(16 tuotearviota)

1,360.00  1,190.00 

Poista

Kuvaus

Mökkilämmitin aurinkosähkö mökeille-PLANAR 1-4 kW

1-4 kW lämmitin turvallisessa asennuslaatikossa ja asianmukaisella seinäläpiviennillä varustettuna. Käyttökohteina sähköistämättömät (aurinkosähkö-) mökit, saunatuvat, aitat, taukotilat, autotallit, eläinsuojat yms. Laite toimii kuivatus- ja ylläpitolämmittimenä, voit kätevästi esilämmittää mökin ennen perille saapumista käyttämällä GSM-etäohjainta. Edullista lämpöä pienessä koossa. Termostaatti ylläpitää olosuhteet miellyttävänä läpi vuorokauden. Polttoaineena polttoöljy. Harjattomalla moottorilla toimiva, hiljainen puhallin levittää lämmön tehokkaasti jopa 95 m2 pinta-alalle. Erityisen kätevä myös kosteuden poistoon. Laite on suunniteltu turvallisuusasiat edellä: Koko lämmitinyksikkö kiinnitetään kokonaisuudessaan turvallisesti rakennuksen ulkopuolelle palonkestävään asennuslaatikkoon, ei vie tilaa sisältä, melu ja pakokaasut jäävät ulos. Lämmitetty raitisilma johdetaan sisälle erikoisvalmisteisen seinäläpiviennin avulla. Lämmittimen kuumat osat ja pakokaasuliitokset ovat kokonaan tilan ulkopuolella. Lämpötila säätyy automaattisesti PU-27 ohjauspaneelissa olevan termostaattianturin perusteella. Pieni virrankulutus 10-62 W.

TEKNISET TIEDOT

Polttoaine:   Diesel

Teho:1-4 kW

Jännite :12 V tai 24V akku, vaatii latausjärjestelmän (optio)

Polttoaineenkulutus :0,12-0,51 l/h

Virrankulutus: 10-58 W riippuen tehoalueesta (1-4 kW)

Ohjaus : elektroninen ohjauspaneeli tai GSM-etäohjaus aplikaatiolla (optio)

Mitat :880*320*280mm

Paino: 24 kg

Suositeltava tilakoko : 25-100 m2

Toimituskokonaisuuteen kuuluu seuraavat osat:

-Planar 44D lämmitin perusasennussarjalla, digitaali käyttöpaneelilla jossa termostaatti sekä tankkiottimella (ei säiliötä).

-Pakoputki jossa erillinen äänenvaimennin

-Asennuslaatikko 880x320x280 mm, alumiini 0,7 mm, PURAL-pinnoitettu, väri tummanharmaa RAL7024, laatikossa tilavaraus myös akulle ( max 85Ah, suositus AGM vapaa-ajan malli)

-Asennuslaatikon kannakesarja, kantavuus 180 kg, helppo asennus, maalattu, kiinnikkeillä

-100 mm ilmaputki mutkaosalla (laatikon sisäpuolen asennus)

-Seinänläpivienti 100/75 mm TUPLA, jossa sisällä PAP75 ilmaputki ja ulkovaipalla 100 mm teräsputki-soveltuu myös ohuisiin 100-200 mm seinärakenteisiin, säädettävä pituus.

-Tuloilman jakaja, reiitetty, hiljainen, koko 220x160x70 mm, valmis liitäntä läpivientiosaan, väri valkoinen. Erikoisvalmiste,jakaa lämmön tehokkaasti sisälle.

Toimitukseen ei kuulu seuraavat osat:

-Akku

-Polttainesäiliö, suositus 20-30 ltr yleismallinen irtosäiliö, johon voi helposti kiinnittää tankkiottimen

-Aurinkopaneelilatausjärjestelmä. Lämmittimen virrankulutus on hyvin pieni, yhtäjaksoisessa käytössä 85 Ah akku riittää jopa 2-3 päivän ajalle ilman lataustarvetta. Lämmittimen voi kytkeä jo mahdollisesti olemassaolevaan 12 tai 24V järjestelmään mikäli aurinkosähköakusto on jo käytössä.

-Älypuhelinetäohjain GSM (lisävaruste-145 eur)

HUOM! Lämmitinyksikkö ja kaikki siinä käytetyt osat ovat CE-merkittyjä ja tyyppihyväksyttyjä Euroopassa. Lämmitinyksiköllä on myös ajoneuvokäyttöön tarkoitettu, kovemmat vaatimukset täyttävä e2-vastaavuusmerkintä. EU:n Ecodesign direktiivin mukainen laiteluokitus on sulanapito- ja kuivatuslämmitin, jolle tilalämmitin direktiivi ei vaadi erillistä energialuokkamerkintää. 

Tekninen tuki ja asennusohjeistus

Voit soittaa myyntiimme niin kerromme mielellämme tuotteesta ja sen asennuksesta lisää. Meillä on runsaasti kokemusta erilaisista kohteista. Nosta mökkisi mukavuus uudelle tasolle vaikkapa etätöiden tekemisen helpottamiseksi!

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

16 arviota tuotteelle Mökkilämmitin PLANAR 44D

 1. Mökki

  Toimitus oli TOSI nopea,kiitos!
  Asennuskin onnistui kohtuullisen hyvin, mutta ohjeitakin piti vähän opiskella.
  Läpivientiosassa ja liitosputkissa on vähän pinnalla suojaöljyä, joka antaa alussa hieman hajua-ensimmäisen käytön jälkeen hävisi.
  Lämpöä tulee mukavasti ja kulutus on pieni, todella hiljainen ääni.
  Kunhan pääsen sinuiksi digisäätimen sielunelämän kanssa niin uskon että laite on vähintäänkin hintansa arvoinen!

 2. Joonas K (varmistettu kirjoittaja)

  Planar mökkilämmitin: Toimitus oli tosiaan todella nopeaa. Tämän ajattelin asentaa sähköttömälle mökille jossa oli aiemmin heikompitehoinen kaasulämmitin. Availin pakettia jo kotona, melkoinen kasa kaikkea tarpeellista näytti olevan ja hyvät ohjeet myös. Mökín seinässä oli valmiiksi n. 140 mm:n reikä johon Planarin asensin. Tukeva seinäjalusta ja peltinen kotelo ei välttämättä esteettisesti niin kauniilta näytä mutta kun sisällä on vain pieni suulake niin tämä kelpasi rouvallekin. Asennushetkellä oli ennätyshelle mutta kahden testikäynnistyksen jälkeen laite alkoi puhaltaa todella kuumaa ilmaa josta saattaa myöhemmin syksyllä ja talvella olla iloa. Asennus kaikkinensa kesti minulta kokemattomalta asentajalta noin päivän hitaasti tehden. Kerrasta tuntui toimivan. Läpivientiputki kuumenee melkoisesti täydellä teholla käytettäessä joten laitoin vielä yhden putkenpätkän läpiviennin ympärille ja villaa suojaamaan kuumuudelta. Puhaltimessa on todella hyvä teho, lämpö leviää noin 30 neliön kokoiseen avoimeen tupaan tehokkaasti. Vaikka tietty itänaapurin työnjälki näkyykin niin varsin laadukkaan ja tukevan oloinen kokonaisuus on kyseessä. Hintahan on tässä todella kilpailukykyinen. Tuleva kylmä kausi näyttää miten laite sitten todellisuudessa toimii. Googlettamalla löytyy paljonkin positiivisia käyttökokemuksia. Hyvä vinkki oli että pienellä teholla käytettynä kannattaa lopuksi tohottaa ketki täydellä teholla ettei laite nokeennu. Asennusvaiheessa pähkäiltyäni mutkan liittämistä laitteeseen keksin sitten että pyöreän ritilän saakin napsauttamalla irti jolloin tuplaputken saa todella tiiviisti laitteeseen kiinni. Tämän kokemuksen perusteella voin kyllä Planaria suositella!

  Teplostar.fi :
  Kiitos Joonas positiivisesta palautteesta, tästä on paljon hyötyä muille ostoa harkitseville.

 3. Tero M.

  Mielenkiintoinen uutuus, en tiennytkään että tällaistakin ratkaisua saa ennenkuin kaveri suositteli. Todella kiva mennä mökkiin kun on lämmintä heti venematkan jälkeen, ei tarvitse heti kamiinaan laitta tulta.
  Myöskin aamulla heräämiset on paljon miellyttävämpiä nyt kun lämpö pysyy tasaisena, aiemmin kamiinan lämpö pakeni ja aamulla lattiat oli kylmät. Odotan mielenkiinnolla miten pakkasille riittää tehoa, hirret kun on mökissä vähän ohuet.

 4. Risto

  Vuosi sitten mökki versio gsm modeemilla asennus aurinkosähkö käyttöiseen mökkiin. Hyvin pelannut ilman eleniaa ja vattenfallia.

 5. Toni H

  Mökkilämmittimen asensin viikonloppuna mökille ja on se hyvä ??

 6. Ari P.

  Päätin kokeilla uutta mökkilämmitinmallia kun hihat paloi noihin kotimaisiin ”lehmänhenkäyksiiin”, joita saa jatkuvasti kalliilla huollattaa. Asennus sujui helposti ohjeen mukaan ja lämpöä tulee ensikokemuksen mukaan 75 m2 mökkiin todella nopeasti. Jos lupaus Planarin 4-5 vuoden huoltovapaudesta pitää paikkansa niin loputkin lämmittimet menee vaihtoon sitä mukaa kun hajoavat-en kanna enää kalliiseen huoltoon!

 7. Juha W

  Meillä mökillä jossa aurinko sähkö. Otettiin lämppäri kauko-ohjauksella. Kyllä on mukava mennä lämpimään, kuivaan mökkiin. Toimii ?

 8. Risto H.

  Pitkään olin miettinyt tämän hankkimista, nyt kun vietän pidempiä aikoja mökillä etätöiden merkeissä, hankin tämän ”keskuslämmittimen”.
  Työpäivän aikana kun ei ehdi puuta polttamaan ja kevät oli niin viileä niin täytyy sanoa että oli kyllä hyvä hankinta.
  Kaikin puolin toimiva eikä asennuskaan ollut ollenkaan paha homma. Täytyy harkita toista samanlaista myös vierasaitalle. Erityinen kiitos nopeasta ja hyvästä asiakaspalvelusta.

 9. Pentti K.

  Tilattiin viimeinkin pitkän harkinnan ja vertailun jälkeen. Päädyttiin Teplostarin malliin koska jää lämmitin kokonaan mökin ulkopuolelle, pienehkössä mökissä tila on aina käytössä ja turvallisuuskin oli myös hyvä kriteeri. Asennus sujui ihan suunnitellusti kunhan ensin levitti tavarat ja selvitti mikä mihinkin kuuluu. Hyvin lähti käyntiin ja puhtaasti näkyisi palavan, lämpöä tulee vähintäänkin riittävästi-yllättävän tehokas. Erityiskiitos hyvästä opastuksessa tilausvaiheessa.

 10. Markku S.

  Asennettiin helmikuussa kun pakkaset oli vielä kovia, nopea toimitus ja hyvät ohjeet saatiin myyjältä. Asennuksessa oli haastavin lähinnä reiän poraus seinän läpi, muuten kaikki meni OK. Ainakin teho riittää meidän mökkiin myös talvella, kulutus vaikuttaisi olevan pieni.

 11. Kari K

  Tosi hieno paketti mökille jossa ei ole sähkövirtaa.

 12. Ari P.

  Ostin ja asensin kevään kylmillä, hyvin riitti teho ainakin huhtikuussa. Nyt kesäkuussa huomasin että voi käyttää myös jäähdytykseen kun laittaa pelkän tuuletuspuhalluksen illan viilennettyä päälle. Saunomisen jälkeen lämpötila normaalisti helteillä menee kuumaksi eikä hyttysten takia voi ovia pitää auki, tämä ajaa hyvin tehtävänsä. Asennusohje voisi olla parempi, siitä pieni miinus.

 13. Jarmo W

  Ostin ja asensin kesällä laitteen, nyt syksyn tullessa kun on viileätä ja kosteaa niin kylläpä toimii hienosti.
  Muutaman kerran jouduin soittamaan kun asensin laitetta ja hyvän palvelun sain !

 14. Esa K

  Asensin mökille nyt syksyllä, tehoa ainakin riittävästi 60 m2 mökkiin, lämpeää alle tunnissa +10:stä +22 asteeseen. Vaikuttaa asialliselta paketilta ja todella pihiltä polttoaineelle. Pyöritän pienellä 80Ah akulla eikä aurinkopaneelikaan ole kuin 80W, ainakin lokakuun aurinko piisaa hyvin lataukseen eli vähävirtanen laite. Isompi järjestelmä kyllä tulossa keväällä että saa valojen ja lämppärin lisäksi muutakin toimimaan.

 15. Riku K.

  Huippu laite!

 16. Heikki A.

  Mainio laite neljän vuoden kokemuksella.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *