lapiv-muokattumokki4box4ilmamuokattumokkilammitintuplaseinakiinnitysteline-osatpu-27
Ale!

Mökkilämmitin PLANAR 44D PU27

4.8 5:stä perustuen 5 asiakasarvosteluun
(5 tuotearviota)

1,360.00 € 1,170.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Mökkilämmitin aurinkosähkö mökeille-PLANAR 1-4 kW

1-4 kW lämmitin turvallisessa asennuslaatikossa ja asianmukaisella seinäläpiviennillä varustettuna. Käyttökohteina sähköistämättömät (aurinkosähkö-) mökit, taukotilat, autotallit yms. Edullista lämpöä pienessä koossa. Polttoaineena veroton polttoöljy. Harjattomalla moottorilla toimiva, hiljainen puhallin levittää lämmön tehokkaasti jopa 95 m2 pinta-alalle. Erityisen kätevä myös kosteuden poistoon. Lämmitin kiinnitetään kokonaisuudessaan turvallisesti rakennuksen ulkopuolelle, vain lämmitetty raitisilma johdetaan sisälle erikoisvalmisteisen seinäläpiviennin avulla. Lämpötila säätyy automaattisesti PU-27 ohjauspaneelissa olevan termostaattianturin perusteella.  Ei vie tilaa sisältä, melu ja pakokaasut jäävät ulos. Pieni virrankulutus 10-62 W.

mokkilammitin

Toimituskokonaisuuteen kuuluu seuraavat osat:

-Planar 44D lämmitin perusasennussarjalla, digitaali käyttöpaneelilla jossa termostaatti sekä tankkiottimella (ei säiliötä).

-Pakoputki jossa erillinen äänenvaimennin

-Asennuslaatikko 880x320x280 mm, sinkitty, PURAL-pinnoitettu, väri tummanharmaa RAL7024, laatikossa tilavaraus akulle ( max 75Ah, suositus AGM vapaa-ajan malli)

-Asennuslaatikon kannakesarja, kantavuus 180 kg, helppo asennus, maalattu, kiinnikkeillä

-100 mm ilmaputki mutkaosalla (laatikon sisäpuolen asennus)

-Seinänläpivienti 100/75 mm TUPLA, jossa sisällä PAP75 ilmaputki ja ulkovaipalla 100 mm teräsputki-soveltuu myös ohuisiin 100-200 mm seinärakenteisiin, säädettävä pituus.

-Tuloilman jakaja, reiitetty, hiljainen, koko 220x160x70 mm, valmis liitäntä läpivientiosaan, väri valkoinen. Erikoisvalmiste,jakaa lämmön tehokkaasti sisälle.

Toimitukseen ei kuulu seuraavat osat:

-Akku

-Polttainesäiliö, suositus 20-30 ltr yleismallinen irtosäiliö, johon voi helposti kiinnittää tankkiottimen

-Aurinkopaneelilatausjärjestelmä. Lämmittimen virrankulutus on hyvin pieni, yhtäjaksoisessa käytössä 75 Ah akku riittää jopa 2-3 päivän ajalle ilman lataustarvetta. Akun voi kytkeä jo mahdollisesti olemassaolevaan järjestelmään tai hankkia oman aurinkopaneelin lataussäätimellä.

-Älypuhelinetäohjain SIMCOM 2 (lisävaruste-145 eur)

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

5 arviota tuotteelle Mökkilämmitin PLANAR 44D PU27

 1. 5 / 5

  :

  Toimitus oli TOSI nopea,kiitos!
  Asennuskin onnistui kohtuullisen hyvin, mutta ohjeitakin piti vähän opiskella.
  Läpivientiosassa ja liitosputkissa on vähän pinnalla suojaöljyä, joka antaa alussa hieman hajua-ensimmäisen käytön jälkeen hävisi.
  Lämpöä tulee mukavasti ja kulutus on pieni, todella hiljainen ääni.
  Kunhan pääsen sinuiksi digisäätimen sielunelämän kanssa niin uskon että laite on vähintäänkin hintansa arvoinen!

 2. 4 / 5

  (varmistettu kirjoittaja):

  Planar mökkilämmitin: Toimitus oli tosiaan todella nopeaa. Tämän ajattelin asentaa sähköttömälle mökille jossa oli aiemmin heikompitehoinen kaasulämmitin. Availin pakettia jo kotona, melkoinen kasa kaikkea tarpeellista näytti olevan ja hyvät ohjeet myös. Mökín seinässä oli valmiiksi n. 140 mm:n reikä johon Planarin asensin. Tukeva seinäjalusta ja peltinen kotelo ei välttämättä esteettisesti niin kauniilta näytä mutta kun sisällä on vain pieni suulake niin tämä kelpasi rouvallekin. Asennushetkellä oli ennätyshelle mutta kahden testikäynnistyksen jälkeen laite alkoi puhaltaa todella kuumaa ilmaa josta saattaa myöhemmin syksyllä ja talvella olla iloa. Asennus kaikkinensa kesti minulta kokemattomalta asentajalta noin päivän hitaasti tehden. Kerrasta tuntui toimivan. Läpivientiputki kuumenee melkoisesti täydellä teholla käytettäessä joten laitoin vielä yhden putkenpätkän läpiviennin ympärille ja villaa suojaamaan kuumuudelta. Puhaltimessa on todella hyvä teho, lämpö leviää noin 30 neliön kokoiseen avoimeen tupaan tehokkaasti. Vaikka tietty itänaapurin työnjälki näkyykin niin varsin laadukkaan ja tukevan oloinen kokonaisuus on kyseessä. Hintahan on tässä todella kilpailukykyinen. Tuleva kylmä kausi näyttää miten laite sitten todellisuudessa toimii. Googlettamalla löytyy paljonkin positiivisia käyttökokemuksia. Hyvä vinkki oli että pienellä teholla käytettynä kannattaa lopuksi tohottaa ketki täydellä teholla ettei laite nokeennu. Asennusvaiheessa pähkäiltyäni mutkan liittämistä laitteeseen keksin sitten että pyöreän ritilän saakin napsauttamalla irti jolloin tuplaputken saa todella tiiviisti laitteeseen kiinni. Tämän kokemuksen perusteella voin kyllä Planaria suositella!

  Teplostar.fi :
  Kiitos Joonas positiivisesta palautteesta, tästä on paljon hyötyä muille ostoa harkitseville.

 3. 5 / 5

  :

  Mielenkiintoinen uutuus, en tiennytkään että tällaistakin ratkaisua saa ennenkuin kaveri suositteli. Todella kiva mennä mökkiin kun on lämmintä heti venematkan jälkeen, ei tarvitse heti kamiinaan laitta tulta.
  Myöskin aamulla heräämiset on paljon miellyttävämpiä nyt kun lämpö pysyy tasaisena, aiemmin kamiinan lämpö pakeni ja aamulla lattiat oli kylmät. Odotan mielenkiinnolla miten pakkasille riittää tehoa, hirret kun on mökissä vähän ohuet.

 4. 5 / 5

  :

  Vuosi sitten mökki versio gsm modeemilla asennus aurinkosähkö käyttöiseen mökkiin. Hyvin pelannut ilman eleniaa ja vattenfallia.

 5. 5 / 5

  :

  Mökkilämmittimen asensin viikonloppuna mökille ja on se hyvä 👍👍

Lisää arvio