Ale!

BINAR-5S diesel 12V

(8 tuotearviota)

880.00  790.00 

Kuvaus

TEPLOSTAR on tuonut euroopan markkinoille uuden sukupolven esilämmitinmallin BINAR 5S (Flow 5D)! Tämä todella pienikokoinen ja tehokas lämmitin haastaa eurooppalaiset kilpailijansa (vrt. Webasto, Eberspächer).

Binar 5S (Flow 5D) on yhtiön oman tuotekehityksen tulos, kyseessä ei ole halpa kopio. Lämmitintä on myyty Suomeen 7 vuoden aikana useita tuhansia. Asiakaspalaute on ollut poikkeuksetta positiivinen.
Lämmitin voi toimia pysäköintilämmittimenä ja myös apulämmittimenä ajon aikana. Tuote on tarkoitettu autoihin maksimikuutiotilavuudeltaan alle 7,0l, toimii myös äärilämpötiloissa aina -45°С asti.

Binar 5S (Flow 5D) Diesel PU27 tekniset tiedot


Esilämmittimen täydelliseen perussarjaan kuuluu:

 • lämmitin ja asennusjalka
 • Ajastinkello PU-27, digitaalinen
 • polttoainepumppu- ja letkut
 • kiertovesipumppu Pierburg (Saksa) ja letkut (Continental, Saksa)
 • polttoaineen tankkiotin 
 • johtimet valmiilla liittimillä
 • ilmanottoputki ja vaimennin
 • pakoputki ja vaimennin
 • asennussarja ja pientarvikkeet
 • johdotus relettä varten valmiilla liittimillä
 • suomenkieliset asennusohjeet aina mukana

Lisävarusteet:

8 arviota tuotteelle BINAR-5S diesel 12V

 1. Arto T.

  Tehokas ja viimeistelty lämmitin, pienikokoinen ja hyvä asennussarja. Kiitos hyvistä ohjeista ja puhaltimenohjauksen kytkennän opastuksesta ja sen releen ohjelmoinnista.

 2. Kimmo K

  Tehokas lämmitin. Helpottaa asentamista kun laite on pienikokoinen ja vesilähdöt kääntyy moneen suuntaan. Pieniruokainen. Kuluttaa yllättävän vähän virtaa. Äänenvaimentimen laitoin pakoputkeen, nyt on hiljainen. PU27 kellolla helppo käyttää ja saa halutessaan monipuolisesti ”säädettyä” kaikki lämpötilaohjaukset ja automatiikat omia mieltymyksiä vastaavaksi. Kattava valikoima kaikenlaisia tarvikkeita asennussarjassa. Ohjeet oli hyvät ja kattavat.
  Suosittelen!

 3. Jukka K

  Ensituntumalta binar5s toimii hyvin gsm sovellus mainio lisä kokonaisuuteen?

 4. Ari P

  Moi, saatiin MB Viton puhallinohjaus toimimaan.
  Suuret kiitokset ystävällisestä palvelusta
  Olemme erittäin tyytyväisiä teidän palveluun.

 5. Jarno L. (varmistettu kirjoittaja)

  Tehokas ja helppo asennettava esim. Traktoriin. Nyt lähtee vähän vanhempikin työjuhta tulille talvella. Erittäin kattava asennuspaketti, eipä tarvinnut erikseen hankkia mitään nippeleitä. Ei minkäänlaista moitittavaa lämmittimestä. Kiitokset myös nopeasta toimituksesta.

 6. Keijo V

  BINAR-5S DIESEL24V huippupeli näyttäisi elektroniikka saksalaiselta/rauta venäläiseltä tekee hinaajaan lämpöisen veden ja patterit, suuri arvostukseni myös tekniseen tukeen ja suomenkieliseen helppolukuiseen käyttöohjeeseen sekä vikakoodien purkamiseen. Myös varaosien nopea saatavuus +++ Kiitos Teplostarin väki.

 7. Mikko L

  Toyotan Hiluxiin tilasin. Mallikohtaiset ohjeet tuli mukaan, joten naapurin yleiskorjaamolla saatiin laitettua kiinni. GSM-modeemi on tosi kätevä eikä tehosta jää kiinni, tosi nopeasti lämpeää uusi Hilux.

 8. Jari V.

  Ollut 3 vuotta autossa, hyvin toimii.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *