Teplostar paljulämmitin 15 kW

(7 tuotearviota)

1,250.00 

Kuvaus

Helppoon ja ongelmattomaan paljun lämmitykseen edullinen ja luotettava Teplostar diesel-paljulämmitin. Käynnistä nappia painamalla, säädä lämpötila ja paljusi on hetkessä sopivan lämmin. Veden lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi kuin puilla lämmitettäessä ja samalla pidät veden lämpötilan tasaisena – ei enää liian kylmää tai kuumaksi lämmennyttä paljua. Lämmittimen teho riittää jopa uima-altaisiin asti. Esimerkkinä lämmitystehosta, neljän hengen/1200 litran palju lämpeää jo parissa tunnissa 8 asteisesta-38 asteeseen.  Laaja toimitussisältö vakiona: Teräksinen, pulverimaalattu lämmitinlaatikko, jossa lämmitinyksikkö, polttoainepumppu, kiertovesipumppu ja säiliö valmiiksi kiinnitettynä. RST- piipun asennat hetkessä parilla ruuvilla ja mutterilla valmiisiin reikiin. Mukana myös vesiletkut (20 mm) ja tulo ja lähtökappaleet paljua varten. Digitaalinen ohjauspaneeli ja säädettävä digitaalinen termostaatti kuuluu toimitukseen. Tarvitset vain 12V akun käyttöä varten-kaikki muu on valmiina. Pieni kulutus, voit käyttää polttoaineena edullista polttoöljyä tai dieseliä. Ei enää puulämmityksen savuhaittoja, palaa todella puhtaasti ja käy hiljaa (n. 60 db ääni max.teholla). Hiljainen käyntiääni saadaan aikaan tehokkaalla 2 m RST-pakoputken piipun äänieristyksellä, voit huoletta kylpeä lämmityksen aikana.

Toimitussisältö:

 • Teplostar 14TCmini, 15 KW, 12 V diesel vedenlämmitin valmiiksi asennettuna lukittavaan laatikkoon 
 • Polttoainesäiliö 11 ltr
 • RST-pakoputki, ala-osalta eristetty, 2 m+sadehattu
 • Digitaalinen ohjauspaneeli 
 • Digitaalinen säädettävä termostaatti anturilla
 • Kiertovesipumppu ja vesiletkut 20 mm
 • Vesiletkujen 20 mm kiinnityskappaleet paljuun 2 kpl
 • Polttoainepumppu ja linjasto valmiiksi kiinnitettynä

Tekniset tiedot:     

 Lämmitysteho:                      15 kW

 Polttoaineen kulutus:         0,5-2,0 l/h

Sähkönkulutus, W:                76-130 W

Jännite                                    12 V 

Laatikko:                      Teräksinen, pulverimaalattu, lukittava, musta,  ulkomitat L 765 x P 420 x K 310 

Pakoputki :                   RST-piippu 115 mm, L 2000 mm + sadehattu RST

Polttoainesäiliö:           Muovinen, 11 ltr

Ohjauspaneeli:            Digitaalinen PU27

Termostaatti:               Digitaalinen, ohjelmoitava, erillisanturilla

Vesipumppu:               12 V sähköinen

Vesiletkusarja:             20 mm, kumiletkut, sis.lähtökappaleet paljua varten

Paino:                          n. 30 kg

Lisävarusteet:             GSM-etäkäynnistys (optio + 140 eur), adapterit 50 mm ja 75 mm letkulähdöille

Talvikäytössä voi lämmittimeen kytkeä lisäsarjalla jatkuvan vesikierron estämään veden jäätymisen. Suosittelemme irrottamaan ja tyhjentämään lämmittimen aina käytön jälkeen.

 

7 arviota tuotteelle Teplostar paljulämmitin 15 kW

 1. Martti V

  Todella asiallinen kokonaisuus, helppo asennus kun pääosin kaikki osat olivat valmiina kiinni. Palaa todella puhtaasti, käynnistyksen jälkeen ei savua haista ja piipun hattu ei nokeennu yhtään. Teho riittää oikein hyvin n. 1200 litran kylpytynnyriin. Hankin lisäksi Fiskarsin 20 mm sulkuhanallisilla pikaliittimillä lähdöt paljuun, nyt saan lämmittimen irti talvellakin helposti ja tyhjennettyä ettei pääse jäätymään. Termostaatti on todella tarkka, laitoin 3 asteen eron minimi- ja maksimilämpötilalle, nyt käynnistyy n. 45 min-1 h välein ja lämmittää ylärajalle.

 2. Urho S.

  Hankittu ja asennettu 1200 litraiseen perhepaljuun, vanha puukamiina paloi puhki ja sai lähteä.
  Vähän askarrutti miten saa toimimaan pohjoisen pakkasessa, myyjä antoi vinkkinä mahdollisuuden kierrättää vettä lämmittimen kiertovesipumpulla jatkuvasti ns. ohitus-/pakkaskytkimen avulla. Tämä toimiikin ihan hyvin, plussakelillähän tuota ei tarvita.
  Ainoa vaikeus oli tehdä adapterit 50 mm:n lähdöistä 20 mm letkuun, kaverin pajalla tehtiin kun myyjällä ei ollut näitä vielä hyllyssä.
  Ensivaikutelma hyvä, vaivatonta on lämmitys ja mitään hajuhaittoja eio ole, ihmeen puhtaasti palaa. Akuksi hankin isoimman mikä sopii eli Bilteman 110 ah. Suosittelen.

 3. Eero S.

  Asensin vanhan puhkipalaneen puukamiinan tilalle, adapteriosilla sai vesiletkut käymään parilla liitoksella. Akkua en hankkinut olleenkaan vaan tilasin 30A virtalähteen, jolla pyörii hyvin, ottaa virtaa maksimilla n. 10A mittarin mukaan. Nopeasti lämmiittää kyllä 4:n hengen paljun, eikä tarvitse tankata viikonloppukäytössä kuin kerran. Tyytyväinen olin myös siihen että osat oli jo asennettu laatikkoon valmiiksi, ei mikään rakennussarja, meikäläinenkin hoksasi.

 4. Vesa I.

  Asennettu terassille upotetun paljun lämmitykseen. Myyjä antoi ylimääräistä letkua kaupan päälle-erityiskiitos siitä.
  Ilmaus oli hieman hankala tehdä-piti soittaa tukeen että sain toimimaan. Muuten kyllä OK.

 5. Ari K.

  Toimiva laite, hoitaa tehtävänsä jo toista vuotta. Vesipumppu tosin vikaantui syksyllä, takuuseen tuli heti uusi eli huoltokin pelaa.

 6. Martti S

  Hyvin lämpeää palju tällä, itseasennuskin onnistui kun huolella luki ohjeet. Yhden soiton myyjälle vaati kuitenkin kun ilmaus ei alussa onnistunut. Nyt toimii hyvin ja halkoja säästyy.

 7. Ville L.

  Kiinalainen paljulämmitin ei pysynyt päällä ja lähti takaisin myyjälle. Tämä tuntuisi laadukkaammalta ja tehokkaammalta.
  Palaa tosi puhtaasti ei savuhaittoja.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *