planar-44d-2-18pu27-ohjauspaneeli2385_2asennusjalka.jpg_944d-mitat

PLANAR 44D PU27 FI venesarja

5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

655.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 44D lämmitin veneasennussarjalla. Mukana täydellinen perusasennussarja, mm. ajastin, johdot liittimillä, ilmanottoputki vaimentimella, RST pakoputki (1 m) ja muovisäiliö. Veneosina mukaan kuuluu ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ja suomenkielisen ohjeen ansiosta.

Ohjauspaneelina nyt uutuustuote, graafinen OLED (orgaaninen LED) malli PU27 (9-2017), jonka logiikka on helppo oppia. Teho- ja termostattitoiminnon lisäksi uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Ohjauspaneelin sisäänrakennettu anturi pitää lämmön tasaisena kaikissa olosuhteissa.

Lisätarvikkeina myös 75 mm kuumuudenkestävät ilmaputket ja haaroitusosat ja ulostulot, sekä myös Westaflexin valmistama 24/60 mm erikoispakoputki  (1,5 m eristetty) veneille, integroidulla äänenvaimenninosalla. Saatavana myös tuloilman RST läpivienti ja pitempi kaapeli ajastimelle  (5 m/normaali 1,8 m)

44d


Start/stop tila: Automaattinen/manuaalinen, termostaattitoiminto vakiona ajastimessa (anturilla)

Toimitusaika: 1-2 pv

Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

1 arvio tuotteelle PLANAR 44D PU27 FI venesarja

  1. 5 / 5

    :

    Asiallinen paketti, helppo asentaa itse kun ensin tutustui ohjeisiin, uusi ohjauspaneeli myös selkeä. Koekäytössä telakalla ainakin lämpöä tuli riittävästi vaikka ilma oli kylmä.

Lisää arvio