planar-44d-2-18pu27-ohjauspaneeli2385_2asennusjalka.jpg_944d-mitat

PLANAR 44D PU27 FI venesarja

5 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun
(2 tuotearviota)

655.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 44D lämmitin veneasennussarjalla. Mukana täydellinen perusasennussarja, mm. ajastin, johdot liittimillä, ilmanottoputki vaimentimella, RST pakoputki (1 m) ja muovisäiliö. Veneosina mukaan kuuluu ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ja suomenkielisen ohjeen ansiosta.

Ohjauspaneelina nyt uutuustuote, graafinen OLED (orgaaninen LED) malli PU27 (9-2017), jonka logiikka on helppo oppia. Teho- ja termostattitoiminnon lisäksi uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Ohjauspaneelin sisäänrakennettu anturi pitää lämmön tasaisena kaikissa olosuhteissa.

Lisätarvikkeina myös 75 mm kuumuudenkestävät ilmaputket ja haaroitusosat ja ulostulot, sekä myös Westaflexin valmistama 24/60 mm erikoispakoputki  (1,5 m eristetty) veneille, integroidulla äänenvaimenninosalla. Saatavana myös tuloilman RST läpivienti ja pitempi kaapeli ajastimelle  (5 m/normaali 1,8 m)

44d


Start/stop tila: Automaattinen/manuaalinen, termostaattitoiminto vakiona ajastimessa (anturilla)

Toimitusaika: 1-2 pv

Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

2 arviota tuotteelle PLANAR 44D PU27 FI venesarja

  1. 5 / 5

    :

    Asiallinen paketti, helppo asentaa itse kun ensin tutustui ohjeisiin, uusi ohjauspaneeli myös selkeä. Koekäytössä telakalla ainakin lämpöä tuli riittävästi vaikka ilma oli kylmä.

  2. 5 / 5

    (varmistettu kirjoittaja):

    Varsin soiva ja toimiva laite.Mukana tuli tarvittavat osat asennusta varten.Noin 10 tunnin homma ensikertalaiselta otti asennus.Ei mitään ongelmia,mutta paljon väkertämistä.Lämpöä antaa ja paljon,kun saa kaikki piuhat ja röörit kohdilleen.Jos kestävyyskin Ok,hinta/laatusuhde erittäin kohdillaan.

Lisää arvio