planar-44d-2-18pu-2744d-mitat

PLANAR 44D PU27 FI

609.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 44D on dieselkäyttöinen ilmalämmitin jolla lämmität nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti melkein kaikkien ajoneuvojen sisätilat: kuorma-autot, bussit ja minibussit, paketti- ja tila-autot, moottori- ja purjeveneet, matkailuvaunut ja –autot.

Pakkaukseen kuuluu aina kattava yleisasennussarja, mukaanlukien muovinen polttoainesäiliö ja digitaalinen ohjauspaneeli. Ohjauspaneelina nyt uutuustuote, graafinen OLED (orgaaninen LED) malli PU27 (9-2017), jonka logiikka on helppo oppia. Teho- ja termostattitoiminnon lisäksi uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Ohjauspanellissa on sisäänrakennettu lämpötilaanturi joka pitää lämmön tasaisena, kertoo myös selkeästi mahdolliset vika- ja häiriökoodit.

44d


Start/stop tila: Automaattinen/manuaalinen, termostaattianturi ohjauspaneelissa

Ulostuloputken halkaisija 100 mm, supistettavissa 75 tai 90 mm:iin erillisellä adapteriosalla.75 mm putki on hyvä haaroittaa vähintään kahteen osaan pitkissä (yli 3 m) putkivedoissa vastapaineen vähentämiseksi. 

Toimitusaika: 1-2 pv

Huom! Muovisäiliön voi vaihtaa toimituksessa tankkiottimeen ilman lisähintaa, mainitse tilatessa huomiorivillä mikäli haluat vaihdon.

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V