planar-2d-2-182385_2asennusjalka.jpg_9planar 2d osatplanar-2d1-1pu27-1-18

PLANAR 2D PU27 FI venesarja

635.00 €

Poista

Tuotekuvaus

Planar 2D lämmitin veneasennussarjalla. Mukana runsas perusasennussarja, mm. digitaalinen ohjauspaneeli, johtimet, pakoputki, ilmanottoputki vaimentimella ja tankkiotin (voi vaihtaa veloituksetta 7,5 ltr irtosäiliöön-mainitse huomiorivillä). Veneosina mukaan ilmastoitu RST-pakoputken läpivienti ja RST-asennusjalka. Edullinen ja luotettava vaihtoehto Webastolle ja Wallakselle, itseasennus onnistuu helposti hyvän perusasennussarjan ansiosta. Todella hiljainen käyntiääni. Lisätarvikkeina saatavana 60 mm kuumuudenkestävää ilmaputkea, ilmanoton RST-läpivienti, jatkokaapeli (5m) ohjauspaneelille sekä erillinen termostattianturi.

Planar 2D on kompakti dieselkäyttöinen ilmalämmitin jolla lämmität nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti melkein kaikkien ajoneuvojen sisätilat: paketti- ja tila-autot, moottori- ja purjeveneet, matkavaunut ja – autot.

Pakkaukseen kuuluu kattava yleisasennussarja uudella ohjauspaneelilla. Käyttöpaneelina nyt  uutuustuote, graafinen OLED (orgaaninen LED) malli PU27 (9-2017), jonka logiikka on helppo oppia.Teho– ja termostattitoiminnon lisäksi uutena tuuletustoiminto yhdistettynä termostaattitoimintoon (lämmitys sammuu, puhallus jää päälle raja-arvon saavutettua, kun lämpötila putoaa raja-arvosta 5 astetta-lämmitys käynnistyy uudelleen automaattisesti). Ohjauspaneelissa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi, joka pitää lämmön tasaisena. Myös vika-ja häiriökoodit tulevat selkeinä tälle ohjauspaneelille.

Tähän pakettiin on mahdollista saada erillinen polttoainesäiliö 7,5 ltr tankkiottimen tilalle veloituksetta(bensiinikäyttöiset veneet), mainitse vaihto huomiorivillä tilatessa.

 

2d-12-24v

 

Toimitusaika: 1-2 pv

Lisätiedot

Jännite

12V, 24V

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “PLANAR 2D PU27 FI venesarja”