Uutiset

LAILLISESTI MAAHANTUODUT, SERTIFIOIDUT JA TUOTEVASTUUVAKUUTETUT LÄMMITTIMET MYY 2 V. TAKUULLA TEPLOSTAR.FI

Kaikkien myymiemme lämmittimien käyttöturvaan sisältyy myös suomalainen tuotevastuuvakuutus. Tämä korvaa mahdollisisten laitevikojen aiheuttamat vahingot loppukäyttäjälle. Vakuutus kattaa vain kauttamme ostetut, itse laillisesti maahantuomamme tuotteet, ei harmaa- eikä matkailijatuotuja lämmittimiä-osta turvallisesti meiltä!

Takuukäytäntömme on markkinoiden kattavin ja nopein. Kaikilla lämmittimillä on 2 v. takuu (modeemeilla 1 v.), ongelmatapauksessa meidät saa lähes aina (myös työajan ulkopuolella) kiinni päivystävästä sähköpostistamme; info@teplostar.fi. Selvitämme ongelman, tarvittaessa toimitamme nopeasti varaosan ja avustamme teknisesti-tietenkin suomen kielellä. Isompiin ongelmiin toimii myös ns. vaihtolaite takuu eli mikäli asentaja ei saa heti selvitettyä ongelmaa, meiltä lähtee vastaava toimiva laite ja rikkoutunut tulee takuuhuollettavaksi (josta tulee aikanaan meille uusi takuu vaihtolaite). Maahantuojan rooli korostuu erityisesti ongelmatilanteiden hoitamisessa-tässä haluamme olla parhaita!

__________________________________________________________________________

UUTUUSTUOTE 2017- PLANAR-MÖKKILÄMMITIN nyt myynnissä!

1-4 kW/12V lämmitin turvallisessa asennuslaatikossa ja asianmukaisella seinäläpiviennillä varustettuna. Käyttökohteina sähköistämättömät mökit, taukotilat, autotallit yms. Edullista lämpöä pienessä koossa. Polttoaineena veroton polttoöljy. Harjattomalla moottorilla toimiva, hiljainen puhallin levittää lämmön tehokkaasti jopa 95 m2 pinta-alalle. Lämmitin kiinnitetään kokonaisuudessaan turvallisesti rakennuksen ulkopuolelle, vain lämmitetty raitisilma johdetaan sisälle erikoisvalmisteisen seinäläpiviennin avulla. Ei vie tilaa sisältä, melu ja pakokaasut jäävät ulos. Helppo asentaa.

________________________________________________________________________

PLANAR 2D MENESTYI KIPPARILEHDEN VENELÄMMITINTESTISSÄ 2/2017!

Mukana testissä olivat Eberspächer Airtronic D2, Planar 2D-12, Safire 2100D, Wallas 22 Dt, Webasto Air Top 2000 STC.


PLANARISTA TODETTUA:
– Pienin polttoaineen kulutus (yhdessä Safiren kanssa)
– Pienin virrankulutus vrt. Webasto ja Eberspächer
– “PLANAR on poikkeus, sillä se maksaa vain noin puolet
kilpailijoiden tuotteista”
– “Lämmittimen materiaalit ovat laadukkaat, kuten Ebersbächerissä
ja Webastossa”
KIITÄMME
+ tehokasta lämmittämistä
+ edullista hintaa
+ hiljaista käyntiääntä
Testi kokonaisuudessaan luettavissa Kippari 2/2017 lehdestä.

____________________________________________________________________________

MARKKINOIDEN PARAS PAKOPUTKIRATKAISU VENEKÄYTTÖÖN NYT VARASTOSSA!

Eristetty ja äänenvaimentimella varustettu-markkinoiden paras ratkaisu venekäyttöön. Pituus 2,2 m, . Varmista paloturvallisuus ja hanki valmiiksi eristetty ratkaisu ! Käy suoraan Planar 2D ja 44D lämmittimiin. Valmistaja : Svenska Westaflex, Ruotsi.

____________________________________________________________________________

MARKKINOIDEN EDULLISIN ÄLYPUHELINOHJAUS

Uutuusmalliimme Binar 5S, nyt saatavana markkinoiden edullisin älypuhelinohjaus SIMCOM2-hintaan 120 EUR. Kätevät Android-ja Apple sovellukset tekevät käytöstä todella helppoa ja miellyttävää.


UUTUUSTUOTE Binar 5S !

Ensimmäiset uuden sukupolven vesilämmittimet ovat saapuneet. 5 kW teho hämmästyttävän pienessä koossa (ks. kuva-“kämmenen kokoinen”)

Tämä pienikokoinen (uuden mallin koko noin puolet aiemmasta 5-sarjan mallista) ja tehokas lämmitin haastaa todella eurooppalaiset kilpailijansa (vrt. Webasto, Eberspächer). Laitteessa on myös uusi kehittyneempi ajastin sekä luonnollisesti liitäntä GSM-älypuhelinohjaukselle, joka on saatavana lisävarusteena. Lämmitin voidaan asentaa myös pystyasentoon.
Lämmitin voi toimia pysäköintilämmittimenä ja apulämmittimenä ajon aikana. Tuote on tarkoitettu autoihin maksimikuutiotilavuudeltaan alle 3,5 l, toimii myös äärilämpötiloissa aina -45 asteeseen saakka.

Binar 5S on yhtiön oman pitkän tuotekehityksen tulos, jota on testattu viime talvi pohjoisen kylmissä äärilämpötiloissa, tuote on saanut tyyppihyväksynnän ja CE merkinnän ja nyt se saadaan viimein myös Skandinavian markkinoille. Tuotetuki sivuille on lisätty lämmittimen asennusohjeet, sertifikaatit ja tarkemmat tiedot myös suomeksi.

5s on hand